Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Különleges ajánlataink

1.290 Ft

Gél állagú ételszínezék professzionális használatra. 

Töltőtömeg: 30 g

 

1.290 Ft

Dekorációs porfesték, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.

A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.

11.900 Ft
Callebaut belga tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga tejcsokoládé, harmonikus tejes-, kakaós-, és karamellás ízzel.
1.890 Ft

Cukorfigura víziló. Nagyon kedves, kézzel cukorból készült víziló tortadísz, azonban fogyasztásra nem alkalmas keménysége miatt!

NEM EHETŐ TORTADEKORÁCIÓ!

A figurák kézzel készülnek így nincs két teljesen egyforma a készletben, ennek megfelelően apróbb eltérések előfordulhatnak a képhez képest.

1.790 Ft
Marcipán figura - nyuszi és tojások 12 db/csomag. Méret: 2 cm
1.590 Ft
Marcipán figura - Füles, nagyon szépen kidolgozva, nagy marcipán figura dobozban.
1.290 Ft

Gél állagú ételszínezék professzionális használatra. 

Töltőtömeg: 30 g

 

1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

2.490 Ft

Piros színű, vegyes formájú szórócukorral süteményeket, tortákat, kalácsokat, cake-pop-kat, desszerteket tehetünk igazán hangulatossá.

1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

Keresés