Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Különleges ajánlataink

1.391 Ft
Gyöngyházfényű babakék cukorgyöngy, mely nem a hagyományos kemény belsővel rendelkezik, hanem ostya szerű roppanással, könnyen fogyasztható, és nem kemény.
1.790 Ft
Gyermekeink kedvencei a születésnapi tortákon is visszaköszönnek mostantól! A torta ostyát, egyszerűen, csak a vékonyan krémmel borított torta tetejére
1.390 Ft
Roppanós gyöngyházfényű fehér cukorgyöngy a torták, virág, bordűr készítéshez. Méret: 4 mm. Mennyiség: 55 gr/doboz
1.290 Ft

Gél állagú ételszínezék professzionális használatra. 

Töltőtömeg: 30 g

 

2.990 Ft
Triceratops, nagyon szépen, részlet gazdagon kidolgozott nagy marcipán figura dobozban.
Méret: 7 cm magas x 6 cm széles
1.290 Ft

Gél állagú ételszínezék professzionális használatra. 

Töltőtömeg: 30 g

 

5.190 Ft
Valódi belga csokoládéból készült 70%-os kakaó szárazanyag tartalommal készült étcsokoládé pasztilla.
890 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
1.590 Ft

A torta ostyát, egyszerűen, csak a vékonyan krémmel borított torta tetejére helyezzük és már kész is! Legegyszerűbb és leggyorsabb díszítés!

Méret: 20 cm átmérő. 

Összetevők: burgonyakeményítő, pálmaolaj, víz, növényi olaj, E1520, nedvesítő E422, emulgeáló E433, konzerváló E202, E218, anti-oxidáns E300, savanyúság szabályozó E 330, növényi kivonat: sáfrány, színezők: E102, E104, E110, E122, E124, E131, E133, E151, E155, E162.

1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

Keresés