Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Belga étcsokoládés “ganache” krém recept

Belga étcsokoládés “ganache” krém recept

Hozzávalók:

Elkészítése:

1. A tejszínt feltesszük melegedni, és ameddig forráspont közeli állapotba nem kerül, összetördeljük a csokoládét.

2. A meleg habtejszínt ráöntjük az összetördelt csokoládéra, és várunk néhány percet, hogy a meleg folyadék kellőképpen megolvassza a csokoládét. A krémet egy spatula segítségével átkeverjük. Lefedjük frissen tartó fóliával úgy, mikor is a fóliát közvetlenül a krémre simítjuk. Néhány órára betesszük a hűtőbe, hogy visszadermedjen a töltelékünk.

3. A kihűlt krémet néhányszor átkeverjük, és az étcsokoládés krémmel betöltjük a tortánkat.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés