Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cseresznyevirágos torta

Cseresznyevirágos torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

  1. Tészta sütése, hűtése. recept előírása szerint készítsük el a tésztát, süssünk belőle 5 lapot és hűtsük ki őket.
  2. Készítsük el a vajkrémet. Készítsük el a vajkrémet a recept utasításai szerint. Fekete géllel készítsünk 1/4 csésze világos szürke vajkrémet.
    burgundy géllel 1/2 csésze bordó és 1/4 csésze sötét bordó vajkrémet. A maradék vajkrémet hagyjuk meg fehéren.
  3. Készítsük el a virágokat. Készítsük el egy habzsákot a csatoló csővel. Tegyünk bele egy csíkot a halvány bordó krémből a többit töltsük ki fehér vajkrémmel. Egy másik habzsákba helyezzük a no. 1 díszítőcsövet és töltsük meg a sötét bordó vajkrémmel.
    Csatlakoztassuk a no. 101-es díszítőcsövet a csatolócsőhöz, győződjünk meg róla, hogy a cső végénél a halvány bordó vajkrém jön ki. Sütőpapírból kivágott négyzetet ragasszuk a virágtűre és készítsünk 6-8 virágot a 101-es csővel, 4-6 virágot a 102-es csővel és 2-4 virágot a 103-as csővel. A sötét bordó vajkrémmel nyomjunk pöttyöket a virágok közepére.
    Tegyük hűtőbe az összes virágot amíg megkeményednek kb. 15-20 perc.
  4. Díszítsük fel a tortánkat. A maradék fehér vajkrémmel töltsük be és vajkrémezzük körbe a tortánkat szép simára.
    no. 3 díszítőcsővel felszerelt és szürke vajkrémmel töltött habzsákunkkal rajzoljuk meg a z ágakat a torta oldalára. A maradék vajkrém segítségével ragasszuk a virágokat az ágakra.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: torta díszítés

Keresés