Ételfesték por - csillogó levendula 2 gr
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant felületi festésre. Minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve már vékony dekor ecsettel használható. | |
Elérhetőség: | Elfogyott |
Szállítási díj: | 1.050 Ft |
|
Leírás
Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant felületi festésre. Minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve már vékony dekor ecsettel használható.
Fő felhasználási módok:
- száraz ecsettel száraz felületre: könnyen beszínezheti vagy dekorálhatja a kívánt elemet,
- árnyalás, maszkolás: alkalmas színátmenetek képzésére,
- alkohollal hígítva: festményekhez, élénk, kontúros ecsetvonásokhoz,
- massza színezése: masszába gyúrva,
- lüszter és metál fényű porok: a felületre felvitt por egyedi és elegáns csillogást eredményez,
- fehércsokoládé festésre: olvasztott fehércsokoládéba keverve.
Nettó súly: 2 gr
Tárolás: fénytől védve.
*A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Önmagában nem fogyasztandó.
Összetevők: E171, E133.
Termékkód: SHDU14
Leírás és Paraméterek
Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant felületi festésre. Minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve már vékony dekor ecsettel használható.
Fő felhasználási módok:
- száraz ecsettel száraz felületre: könnyen beszínezheti vagy dekorálhatja a kívánt elemet,
- árnyalás, maszkolás: alkalmas színátmenetek képzésére,
- alkohollal hígítva: festményekhez, élénk, kontúros ecsetvonásokhoz,
- massza színezése: masszába gyúrva,
- lüszter és metál fényű porok: a felületre felvitt por egyedi és elegáns csillogást eredményez,
- fehércsokoládé festésre: olvasztott fehércsokoládéba keverve.
Nettó súly: 2 gr
Tárolás: fénytől védve.
*A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Önmagában nem fogyasztandó.
Összetevők: E171, E133.
Termékkód: SHDU14
Vélemények
Hasonló termékek
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.