Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szivárvány torta készítése

Szivárvány torta készítése

Hozzávalók és eszközök:

és

Díszítési technika: cikk-cakk minta

Elkészítés:

  1. Tészta színezése
    gél állagú ételszínező szett segítségével a tészta színezéséhez a következő színekre lesz szükségünk:
    Kékeszöld: zöld + kék
    Pink: piros (nagyon kevés) + rózsaszín
    Aranysárga
  2. Osszuk a tésztát 3 egyenlő részre. Színezzük az egyes részeket a fenti képletek alapján. Süssük és hűtsük ki a három 20 cm-es piskótát.  A torta rétegek: kékeszöld, pink és sárga.   
  3. Készítsük el a krémet. Töltsük meg a tortánkat vele a rétegek között. Állítsuk a 3 rétegű kb. 13 cm magas tortánkat egy torta tálra.
  4. Díszítsük a tortánkat! Használjunk fogpiszkálót a torta oldalának és tetejének 10 részre osztásához. Jelzővonalakat felezzük meg és így 20 szakaszt hozunk létre.  Eldobható habzsákra csatolófejjel rögzítsük az 1M díszítőcsövet, töltsük meg a krémünkkel és cikk-cakk mintával díszítsük a kijelölt részeket.

Tipp: Változtathatjuk a színeket kedvünk és kreativitásunk szerint. Ha szeretnénk a krémet is színezhetjük.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés