Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Habzsák használata

Habzsák használata

A habzsákoknak három fajtája van:

1. Elmosható habzsák (pl.:lásd itt): erős anyagból készült, rugalmas, újrahasználható, elmosható, és nagyon könnyű. Több méretben kapható: 20 cm-45 cm hosszúságig.

2. Eldobható habzsák (pl.:lásd itt): egyszer használatos habzsák, amit a díszítés után egy mozdulattal már el is dobva rend van. Erős és rugalmas műanyagból készült, jól fogható. Kapható 12, 24, 50, és 100 db-os csomagolásban.

3. Sütőpapírból készült (pl.:lásd itt): Könnyen használható, házilag is hajtható, nagy karimájának segítségével a krémmel való töltés is egyszerűbb. Eldobható, és tetszőleges méretben otthon is készíthető.

 

Standard csatolófej használata:

A két részből álló csatolófejjel rögzítjük a választott kinyomócsövet a habzsák végéhez a következő módon:

1. Lépés: Helyezzük be a Standard csatolófejet az üres habzsákba és teljesen toljuk a habzsák nyílásáig előre. Egy ceruza segítségével rajzoljuk meg a körgyűrűt ott, ahol a standard csatolófej spirálja kezdődik.

2. Lépés: Vegyük ki a zsákból aStandard csatolófejet és a megjelölt részt olló segítségével vágjuk le.

3. Lépés: Helyezzük vissza a Standard csatolófejet a habzsákba, nyomjuk le teljesen a nyílásig, hogy a spirál részét láthassuk.

4. Lépés: A választott kinyomócsövet csatlakoztassuk a standard csatolófejhez és rögzítsük a Standard csatolófej gyűrűjével a habzsákhoz. Kezdődhet is a munka!

Tartalomhoz tartozó címkék: habzsákos torta díszítés

Keresés