Különleges ajánlataink
Dekorációs porfesték, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.
A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.
A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
A workshopon mindenki elkészíti a saját barna hajú álló baba cukorfiguráját Balogh Zsanett munkája alapján, és az ő közreműködésével, instrukcióival. A tanfolyamon megtanuljuk milyen modellező eszközökre van szükségünk, mit-mire használunk. Megbeszéljük azt is melyik cukormassza alkalmas a figurák és cukor díszek készítéséhez, hogyan dolgozzunk vele, hogyan színezzük, tároljuk és használjuk azt.
A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 15:00 óra.
Szeretnél részt venni a workshopon? Görgess lejjebb és egy lépésben már jelentkezhetsz is!
Kérdés esetén hívj minket a 0630/815-8860-as telefonszámon, vagy írj nekünk az info@edesizek.hu e-mail címre!