Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Különleges ajánlataink

3.790 Ft

A vegyes színű cukorvirágokból álló szettet nemcsak torták, hanem muffinok, kekszek, cake popok, süti desszertek, sütemény jégkrémek, sőt bonbonok díszítésére is használhatjuk.

4.990 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott francia desszert formatortát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig). Egyszerre 6 db desszert készíthető vele.
1.190 Ft
Callebaut csokoládés gabonagolyó, roppanós, így könnyű fogyasztani. A golyócskák ét-, tej- és fehér csokoládéval bevont, extrudált gabonagolyók. Díszíthetünk vele tortát, muffint, fagylatot, különféle süteményeket.
1.190 Ft

Zöld színű dekor kristály szórócukorral süteményeket, tortákat, kalácsokat, cake-pop-kat, desszerteket tehetünk igazán hangulatossá.

2.490 Ft
Kék színű, vegyes formájú szórócukorral süteményeket, tortákat, kalácsokat, cake-pop-kat, desszerteket tehetünk igazán hangulatossá.
1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

2.390 Ft
Valódi belga csokoládéból készült tejcsokoládé pasztilla, 35%-os kakaó szárazanyag tartalommal.
1.290 Ft
Cukorgyöngy - Macaroni, kék színben
2.890 Ft
Szeretnéd meglepni a szeretteidet, egy igazán finom, házi süteménnyel? Akkor készíts nekik akár brownie, akár egy gyümölcsös pitét, piskótát ennek a téglalap alakú szilikon formának a segítségével, melyben akár egy titkos üzenetet vagy meglepetést is elrejthetsz.
1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

Keresés