Csipkés fondant készítése
                                
            Hozzávalók:
- Fondant fehér
 - Konyhakész fehér cukormáz vagy
 - Vajkrém
 - Tylose/cmc por
 - Kukorica keményítő
 - Csokis cupcake-k
 
Eszközök:
- Fondant és marcipán nyújtó sablon
 - Fondant nyújtó – 22,5 cm vastagság tartó gyűrűkkel
 - Két oldalú kör kiszúró szett – 6 db-os Wilton
 - No. 102 díszítőcső
 - No. 104 díszítőcső
 - No. 3 díszítőcső
 - No. 10 díszítőcső
 - No. 1 A díszítőcső
 - Muffin kapszli
 - Muffin sütő tepsi
 - Hűtőrács
 - Eldobható habzsák
 
Díszítési technika:
Elkészítés:
- Egy nappal előbb készítsük el a csipkézett fondant köröket. Gyúrjunk 1/2 teáskanál Tylose/cmc port a 226 g fondanthoz. Nyújtáshoz használjuk a rózsaszín vastagságtartó gyűrűt a fondant nyújtón.
 - Készítsük el a csipkéket. Kör kiszúró csipkés felével kiszaggatjuk a muffinunk méretének megfelelő kört. A díszítőcsövekkel kiszúrkodjuk a mintákat. Egy éjszakán át hagyjuk száradni a kész csipkéket.
 - Készítsük el a cupcakeket. Süssük meg majd hűtsük a ki cupcakeket. No. 1 A díszítőcsővel ellátott eldobható habzsákba töltsünk konyhakész cukormázat vagy vajkrémet és nyomjunk örvényeket a cupcakek tetejére. Végül helyezzük rá a csipke köröket.
 
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

