Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Omlós hópehely kekszek

Omlós hópehely kekszek

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 165°C-ra.
  2. Egy kis tálban keverjük össze a lisztet, sót és sütőport. Egy nagyobb tálban keverjük össze robotgéppel a margarint, cukrot és a vanília kivonatot. Adjuk hozzá a lisztes keveréket és alacsony fordulatszámon dolgozzuk össze. Ne tegyük hűtőbe a tésztát.
  3. Enyhén lisztezett felületen nyújtsuk ki a tésztát kb. fél centi vastagra. Szaggassuk ki a hópehely kiszúrókkal. Spatula segítségével óvatosan emeljük át a sütiket a sütőforma leválasztó-val kifújt sütőlemezre. A Maradék tésztát gyúrjuk ismét össze és szaggassuk ki.
  4. Süssük 8-11 percig vagy amíg halvány arany színt kap. Ha megsült tegyük hűtő rácsra amíg teljesen kihűl.
  5. Addig készítsük el a royal icing-ot, töltsük be egy no. 2-es díszítőcsővel ellátott eldobható habzsákba. Ezzel meg tudjuk húzni a hópelyhek körvonalait és ki is tudjuk tölteni azokat. Megírhatjuk vele a díszítő vonalakat, utána mártsuk szórócukorba és hagyjuk megszáradni.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a  Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: karácsonyi sütemény receptek

Keresés