Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyuszi popsis fánk

Nyuszi popsis fánk

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a fánkokatA recept leírása szerint süssük meg a fánkokat majd hűtsük ki.
  2. Színezzük a Candy Meltset. Olvasszunk meg 265 g Candy Meltset a csomagoláson leírtak szerint. Tegyünk félre 145 g fehéret. Színezzünk 60 g-ot sárgára a sárga csoki festékkel. És 60 g-ot barack színűre (piros és narancs csokifesték keverésével).
  3. Készítsük el a nyuszi popsikat. A színezett Candyket töltsük pergamenből készült habzsákba. Töltsük ki velük a formában a nyuszik tappancsát és farkincáit. Majd hagyjuk megkötni kb 5-10 percig.
    A fehér Candy Meltset töltsük Eldobható habzsákba és töltsük ki vele a formákat. Hagyjuk hűlni amíg megköt kb. 15-20 percig.
  4. Díszítsük a fánkokat.  Készítsük el a fánk receptnél leírt cukormázat. Egyik felét színezzük sárgára majd töltsük habzsákba. A másik felét színezzük barack színűre azt is töltsük habzsákba.  Vágjuk le a habzsákok hegyét és vonjuk be a fánkok tetejét a cukormázzal. Szórjuk meg azonnal a nonpareilssel. Hagyjuk kötni kb egy órát. Végül a nyuszi popsi Candyket helyezzük a fánkok közepére.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés