Piskóta karika szeletelése

Piskóta szeletelésénél sokszor vagyunk gondban, hogy nem sikerül szép szabályos szinteket vágni, ez egyik vastagabbra, a másik vékonyabbra sikerül, elszakad, kilyukad stb. Mi mutatunk most két trükköt, hogy ezeket a problémákat kiküszöböljük.
1. Piskóta szeletelése recés fogú késsel és Forgatható tortaállvány segítségével:
Helyezzük a tortánkat a forgatható tortaállványra(ami egy kerámiás koronghoz hasonlítva forog), és azt forgatva egy hagyományos recés fogú konyhakéssel a kezünkben elkezdjük a szélénél szelni a tortát, és közben folyamatosan forgatjuk. Amikor körbeértünk, folytatjuk a “fűrészelést” a kés segítségével egy kicsit beljebb. Sose nyomjuk a kést és erőltessük a piskótába, mert ilyenkor szokott szakadni. Csak folyamatosan, egyenletesen körbe haladva szeljük, míg el nem érünk a közepéig.
2. Piskóta szintezése piskóta szeletelő segítségével:
Piskóta szeletelésénél sokszor vagyunk gondban, hogy nem sikerül szép szabályos szinteket vágni, erre ad megoldást a torta szeletelőnk, melynek a segítségével több szintet is szépen egyenlően tudunk szeletelni. Lényege, hogy a vágószálat több magasságban is be lehet állítani, így tetszőleges mennyiségű torta szintet tudunk készíteni.
Végül csatolunk egy kis bemutató videót a Wilton segítségével:
Wilton piskóta karika szeletelése
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!