Torta betöltése

1. lépés:
Töltsük meg a habzsákunkat félig krémmel, és az no. 10 kinyomócső használatával először a torta szélét vonjuk krémmel. Erre azért van szükség, mert így szép egyenletesen tudjuk eloszlatni a tortánk felszínén a krémet, és nem fog sem a széléről lefolyni, és szárazon sem fog maradni.
2. lépés:
Kenőkés – hajlított, 33 cm segítségével vigyük fel a tortalap közepére egy nagyobb mennyiségű krémet, és középről kifelé haladva oszlassuk el a krémet egyenletesen a torta felszínén.
3. lépés:
A megtöltött piskótakarikára helyezzük a következő szintet, vagy egy újabb tortalapot, amin ugyanezt a folyamatot megismételjük.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!