Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Torta betöltése

Torta betöltése

1. lépés:

Töltsük meg a habzsákunkat félig krémmel, és az no. 10 kinyomócső használatával először a torta szélét vonjuk krémmel. Erre azért van szükség, mert így szép egyenletesen tudjuk eloszlatni a tortánk felszínén a krémet, és nem fog sem a széléről lefolyni, és szárazon sem fog maradni.

2. lépés:

Kenőkés – hajlított, 33 cm segítségével vigyük fel a tortalap közepére egy nagyobb mennyiségű krémet, és középről kifelé haladva oszlassuk el a krémet egyenletesen a torta felszínén.

3. lépés:

A megtöltött piskótakarikára helyezzük a következő szintet, vagy egy újabb tortalapot, amin ugyanezt a folyamatot megismételjük.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: torta díszítés

Keresés