Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Emoji torta készítése

Emoji torta készítése

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Süssük meg a tortát. A receptünk szerint süssük meg a tortánkat a gömb sütőformába. Majd hűtsük ki.
  2. Vonjuk be vajkrémmel a tortát. Arany sárga színező géllel színezzük a cukormázat sárgára. Majd spatula segítségével krémezzük körbe a tortánkat.
  3. Díszítsük a tortánkat. fondant nyújtót a rózsaszín vastagságtartó gyűrűvel használva külön-külön nyújtsuk ki a feketepiros és fehér fondantokat
  4. HEART EYES TORTA: A “C” jelzésű szív szaggatóval a piros fondantból szúrjunk ki kettőt és szemként rögzítsük a tortára. Késsel vágjunk ki szájat a fekete fondantból és azt is rögzítsük a tortára.
    WINKY FACE TORTA: A “C” jelű kör szaggatóval szúrjunk ki 1-1 kört a fekete és fehér fondantból. A fondant nyújtóvak kicsit lapítsunk a fekete körön, hogy nagyobb legyen, mint a fehér és utána ragasszuk rá a fehéret. A no. 1A díszítőcső nagyobbik végével szaggassunk ki egy kis kört feketéből. Ezt ragasszuk a fehér kör közepére. Késsel fekete fondantból vágjuk ki a kacsintó szemet és a szájat. Mindegyiket rögzítsük a tortára. A nyelvhez gyúrjunk össze egy kis darab piros és fehér fondantot, hogy rózsaszínt kapjunk. Nyújtsuk ki a rózsaszín vastagságtartó gyűrűt használva. Késsel vágjuk ki a nyelv formát és rögzítsük s szájhoz.SMIRK FACE TORTA: Kés segítségével vágjuk ki a szemöldököket a szájat és szemeket fekete fondantból. Rögzítsük őket a tortára.GRINNING FACE TORTA: Kés segítségével vágjunk ki 2 fél hold alakú szemet és egy hosszú ovális szájat fekete fondantból. Fehér fondantból kés és vonalzó segítségével vágjunk 1*1 cm-es négyzeteket a fogaknak. Ragasszuk a fogakat a szájra két sorban. Rögzítsük a szemeket és a szájat a tortán.SMILING FACE TORTA: Kés segítségével vájunk ki a fekete fondantból két kis oválist a szemnek és egy szájformát. Fehér fondantból vágjunk ki egy hosszúkás szalagot a fogaknak. Ezt ragasszuk a szájra. Rögzítsük a szemeket és a szájat a tortára.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerek torták

Keresés