Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ezüst és arany cukros tölcsér karácsonyfák

Ezüst és arany cukros tölcsér karácsonyfák

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a tölcsér sütiket. Készítsük el kedvenc piskótatésztánkat. Helyezzük a tölcséreket a sütőrácsba és 3/4-is töltsük meg a tésztával. Süssük meg és hűtsük ki. ha esetleg felpúposodott a tészta a felesleget vágjuk la, hogy sima felületen meg tudjon állni a sütitölcsér.
  2. Díszítsük a tölcséreket. Helyezzük a tölcséreket szélesebb felükkel lefelé az asztalra.
    Cukorgyöngyös: Kenjük be spatula segítségével vékonyan a tölcséreket konyhakész cukormázzal és forgassuk bele arany és ezüst cukorgyöngyökbe.
    Kókuszos: Kenjük be vékonyan a tölcsért cukormázzal, forgassuk meg a kókuszreszelékben és fújjuk le arany ételszínező sprayvel. Vajkrém segítségével ragasszunk rá arany cukorgyöngyöket.
    Boás fa: No. 21 díszítőcsővel ellátott habzsákba töltsünk cukormázat és a tölcsér aljától a csúcsáig húzzunk egybefüggő vonalat körbe-körbe a tölcséren. Tetszés szerint fújjuk le ezüst vagy arany sprayvel és helyezzünk rá cukorgyöngyöket.
    Csillaggal borított fa: Az no. 22 díszítőcsővel alulról felfelé haladva teljesen tele nyomkodjuk vajkrémes cukormáz csillagokkal a tölcsért. Lefújjuk tetszés szerint ezüst vagy arany sprayvel és a tetejére rakunk egy gyöngyöt.
    Csillagos fa: No. 22 díszítőcsővel ritkán elhelyezett csillagokat nyomunk a tölcsérekre, lefújjuk ezüst vagy arany sprayvel és minden csillag közepébe rakjunk 1-1 cukorgyöngyöt.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: karácsonyi sütemény receptek

Keresés