Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Keksz díszítése cukormázzal

Keksz díszítése cukormázzal

Hozzávalók:

Royal icing recept és terülő cukormáz recept:

Elkészítés:

 

1. Lépés: Elkészítjük a terülő cukormázat vagy más néven a royal icingot a recept szerint és szükség szerint ételfestékkel színezzük is azt. Ezt követően az no. 3-as díszítőcsövet eldobható habzsákba tesszük, rögzítjük standard csatoló fejjel, majd megtöltjük a cukormázzal. Első lépésként meghúzzuk a keksznek vagy a mézeskalácsnak a körvonalát, picit hagyjuk száradni.

2. Lépés: Jöhet a cukormázzal való kitöltés. 

3. Lépés: Hagyjuk száradni egy éjszakán át, de még jobb, ha 24 órát pihentetjük, szárítjuk.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés