Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Macaron szilikon sütőlap - 60 cm x 40 cm

Ár:
6.790 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 1.391 Ft
Menny.:db

Leírás

A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elkészítéséhez kitartás és sok-sok gyakorlás szükséges, azonban ennek a macaron szilikon lapnak a segítségével biztos egyszerűbb lesz.

Tulajdonságok:

Anyaga: szilikon
Méret: 60 cm × 40 cm
45 részes
A formák mérete: 3 különböző kör átmérő van előre megrajzolva: 2,8 cm, 3,3 cm, 4,3 cm.

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: 1-26

Leírás és Paraméterek

A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elkészítéséhez kitartás és sok-sok gyakorlás szükséges, azonban ennek a macaron szilikon lapnak a segítségével biztos egyszerűbb lesz.

Tulajdonságok:

Anyaga: szilikon
Méret: 60 cm × 40 cm
45 részes
A formák mérete: 3 különböző kör átmérő van előre megrajzolva: 2,8 cm, 3,3 cm, 4,3 cm.

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: 1-26

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

6.790 Ft
Tapadásmentes mini muffin sütőforma a Wiltontól, ami minőséget és a megbízhatóságot jelenti.
7.390 Ft
A fémes, fényes rózsaszín spray-vel színezhetjük a fondanttal, marcipánnal burkolt tortákat, csokoládét, krémeket, virágmasszát, süteményt. A csillogó rózsaszín ételfesték teljesen megszárad a tortán, így nem marad sérülékeny.
7.390 Ft
A fémes, fényes gyöngyház spray-vel színezhetjük a fondanttal, marcipánnal burkolt tortákat, csokoládét, krémeket, virágmasszát, süteményt. A csillogó gyöngyház ételfesték teljesen megszárad a tortán, így nem marad sérülékeny.
5.590 Ft

Szilikon cukorvirág készítő tábla. Nyújtsuk ki a fondantot vagy marcipánt 3-4 mm vastagságra, majd nyomkodjuk bele a masszát a szilikon rózsa készítő táblába, és már fel is helyezhetjük a torta oldalára.

Szép, elegáns megjelenést biztosít a tortáknak.

 

5.490 Ft
Divatos kivitelezésének köszönhetően remek választás nem csak Valentin napra, hanem rendezvényekre, évfordulóra és esküvőre egyaránt. Süthető és fagyasztható, így sokkolóban és sütőben egyaránt használható.
5.490 Ft
Te is szeretnél macaron-t készíteni otthon, akkor ez a szilikon macaron sütőlap és szilikon adagoló nem hiányozhat a Te konyhádból sem.
4.990 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott formát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig).
4.890 Ft
A szilikon formák ideálisak akár édes, akár sós receptek elkészítéséhez. Könnyű, ellenálló és praktikus. Használható gáz, elektromos vagy mikrohullámú sütőkben

Keresés