Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Macaron szilikon sütőlap - 60 cm x 40 cm

Ár:
5.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 1.050 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Szállítással kapcsolatos információk:

  • akár 24 órán belül,
  • 1090  Ft-tól (PACKETA, MPL vagy GLS),
  • Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén (kivéve torta)!

Leírás

A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elkészítéséhez kitartás és sok-sok gyakorlás szükséges, azonban ennek a macaron szilikon lapnak a segítségével biztos egyszerűbb lesz.

Tulajdonságok:

Anyaga: szilikon
Méret: 60 cm × 40 cm
45 részes
A formák mérete: 3 különböző kör átmérő van előre megrajzolva: 2,8 cm, 3,3 cm, 4,3 cm.

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: 1-26

Leírás és Paraméterek

A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elkészítéséhez kitartás és sok-sok gyakorlás szükséges, azonban ennek a macaron szilikon lapnak a segítségével biztos egyszerűbb lesz.

Tulajdonságok:

Anyaga: szilikon
Méret: 60 cm × 40 cm
45 részes
A formák mérete: 3 különböző kör átmérő van előre megrajzolva: 2,8 cm, 3,3 cm, 4,3 cm.

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: 1-26

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

5.990 Ft
Tapadásmentes mini muffin sütőforma a Wiltontól, ami minőséget és a megbízhatóságot jelenti.
5.790 Ft
Tapadásmentes nyuszi sütőforma a Wiltontól. Sütőforma leválasztóval egyszerűen fújjuk be a sütőformát és kipottyan belőle a piskóta.
6.590 Ft
A fémes, fényes gyöngyház spray-vel színezhetjük a fondanttal, marcipánnal burkolt tortákat, csokoládét, krémeket, virágmasszát, süteményt. A csillogó gyöngyház ételfesték teljesen megszárad a tortán, így nem marad sérülékeny.
6.590 Ft
A fémes, fényes rózsaszín spray-vel színezhetjük a fondanttal, marcipánnal burkolt tortákat, csokoládét, krémeket, virágmasszát, süteményt. A csillogó rózsaszín ételfesték teljesen megszárad a tortán, így nem marad sérülékeny.
4.990 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott francia desszert formatortát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig). Egyszerre 6 db desszert készíthető vele.
4.990 Ft

Szilikon cukorvirág készítő tábla. Nyújtsuk ki a fondantot vagy marcipánt 3-4 mm vastagságra, majd nyomkodjuk bele a masszát a szilikon rózsa készítő táblába, és már fel is helyezhetjük a torta oldalára.

Szép, elegáns megjelenést biztosít a tortáknak.

 

4.490 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott formát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig).
4.490 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott formát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig).

Keresés