Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Napraforgó keksz nyalóka

Napraforgó keksz nyalóka

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Olvasszuk meg a tejcsokis Candy Melts-et a csomagolás utasításait követve és tartsuk melegen. Terítsünk ki egy szilikonos sütőpapírt.
  2. Készítsük elő a kekszeket. A kekszek egyik oldalét óvatosan elforgatva vegyük le. A nyalóka pálcikának a töltelékbe készítsünk mélyedést. A nyalókapálcikát mártsuk a tejcsokis Candy Melts-be és helyezzük a krém közepébe majd nyomjuk vissza rá az előzőleg le vett kekszet. Tegyük a sütőpapírra és hagyjuk kötni legalább 10 percet.
  3. Mártsuk meg a kekszeket.  A kekszeket a pálcikánál fogva mártsuk az olvasztott Candy Melts-be, csöpögtessük és húzzuk le róla a felesleget majd tegyük félre hűlni kb 15 percre. A maradék Candy Melts-et tegyük félre.
  4. Készítsük elő a sablont.  Sütőpapírra rajzoljuk köröket a C és D kör kiszúró sima oldalával.
  5. Készítsük el a napraforgó köröket.  Olvasszuk meg a sárga Candy Meltset. Töltsük eldobható habzsákba, melynek a végére vágunk egy kis lyukat. Először rajzoljuk vele körbe a köröket. Azután a kis körök köré nyomjunk 18-22 pöttyöt a nagy körök köré 22-24 pöttyöt. A kúpos végű spatula segítségével húzzuk el a pöttyöket levélkének. Fogpiszkáló segítségével a körök belsejét húzzuk össze, hogy az összes levélke érintkezzen. Majd tegyük félre a virágokat hűlni. Minimum 10 percre.
  6. Állítsuk össze a napraforgókat.  Spatula segítségével óvatosan távolítsuk el a virágokat a sütőpapírról. Olvasztott sárga Candy Melts-sel rögzítsünk egy vagy virágot a mártott kekszre. A hézagokat szintén sárga Candy melts-sal töltsük ki. Ezután 2 kis virágot rögzítsünk. Ha megkötött akkor a maradék tejcsokis Candy Melts-sel töltsük ki a napraforgók közepét és szórjuk meg tortadarával. A felesleget rázzuk le róla.

Videós segítség:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cake pop receptek gyerek torták

Keresés