Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Piskóta tekercs virággal

Piskóta tekercs virággal

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a piskótatekercset. Készítsük el a piskóta tésztát a recept utasításait követve. Süssük meg. Majd porcukorral hintett konyharuhára borítva, tekerjük fel. Így hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt töltsük meg a vaníliás cukormázzal.
  2. Színezzük a cukormázat. Kombináljuk a mohazöld és barna színeket, hogy matt zöld színt kapjunk. Kombináljuk a burgundi és lila színeket, hogy világos mályva színt kapjunk.  Színezzünk 1-1 csésze cukormázat a kombinált színekkel zöldre és halvány mályva színűre.1-1 csészét rózsaszínre és burgundira. És hagyjunk fehér cukormázat is.
  3. Díszítsük a piskótatekercset.  Készítsünk 4 habzsákot elő a kis és nagy virág kinyomó csövekkel. Töltsük meg a habzsákokat többnyire fehér és kisadag mályva, burgundi és rózsaszín cukormázzal.
    Készítsünk elő egy habzsákot a no. 352 díszítőcsővel és töltsünk bele pici mályvaszínt majd töltsük fel a zölddel.
    csillag technikával készítsünk virágokat a tekercs tetejére, váltogatva a zsákokat szín és csőméret szerint. Ha a virágok elkészültek töltsük ki a hézagokat levelekkel.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: anyák napi sütemény receptek

Keresés