Callebaut étcsokoládé 54,5%-os - 400 gr
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Callebaut belga étcsokoládé, 54,5%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, erőteljes kakaós ízzel, vaníliás ízjegyekkel. | |
Elérhetőség: | Elfogyott |
Szállítási díj: | 1.050 Ft |
|
Leírás
Callebaut belga étcsokoládé, 54,5%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, erőteljes kakaós ízzel, vaníliás ízjegyekkel.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma
Termékkód: 170002
Tömeg: 400 gr
CSOKOLÁDÉS LÁVA SÜTEMÉNY RECEPT
Hozzávalók:
- 380g egész tojás
- 160g porcukor
- 250g Callebaut 811 étcsokoládé
- 100g vaj
- 100g finomliszt
Elkészítés:
- A tojást a cukorral verjük habosra.
- A 250g Callebaut 811 étcsokoládét a vajjal együtt olvasszuk fel és adjuk a tojásos keverékhez.
- Keverjük hozzá a 100 gr lisztet is, és töltsd a tésztát vajjal kikent, lisztezett formákba.
- Melegítsük elő a sütőnket 190°C-ra és összesen 8-10 perc alatt süssük készre készre.
Leírás és Paraméterek
Callebaut belga étcsokoládé, 54,5%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, erőteljes kakaós ízzel, vaníliás ízjegyekkel.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma
Termékkód: 170002
Tömeg: 400 gr
CSOKOLÁDÉS LÁVA SÜTEMÉNY RECEPT
Hozzávalók:
- 380g egész tojás
- 160g porcukor
- 250g Callebaut 811 étcsokoládé
- 100g vaj
- 100g finomliszt
Elkészítés:
- A tojást a cukorral verjük habosra.
- A 250g Callebaut 811 étcsokoládét a vajjal együtt olvasszuk fel és adjuk a tojásos keverékhez.
- Keverjük hozzá a 100 gr lisztet is, és töltsd a tésztát vajjal kikent, lisztezett formákba.
- Melegítsük elő a sütőnket 190°C-ra és összesen 8-10 perc alatt süssük készre készre.
Vélemények
Hasonló termékek
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 10 db szív alakú bonbont lehet vele készíteni.
Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 10 db dísztábla alakú bonbont lehet vele készíteni.
Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 10 db szív alakú bonbont lehet vele készíteni.
Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 32 db bonbont lehet vele készíteni.
Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.