Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Étkezési zselatin - 100 gr

Ár:
890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Étkezési zselatin a torták, gyümölcsök díszítéséhez, színezéséhez, valamint mousse krémek, túrókrémek állagának javításához, szilárdításához javasoljuk.
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 1.391 Ft
Menny.:db

Leírás

Étkezési zselatin a torták, gyümölcsök díszítéséhez, színezéséhez, valamint mousse krémek, túrókrémek állagának javításához, szilárdításához javasoljuk.

Por állagú, vízben oldható, főzhető, fagyasztható.

Mennyiség: 100 gr.

Leírás és Paraméterek

Étkezési zselatin a torták, gyümölcsök díszítéséhez, színezéséhez, valamint mousse krémek, túrókrémek állagának javításához, szilárdításához javasoljuk.

Por állagú, vízben oldható, főzhető, fagyasztható.

Mennyiség: 100 gr.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

890 Ft
Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő.
890 Ft
Glükózszirupot használjuk az otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb  lesz.
890 Ft
A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, ahol az eljárás során elvonják a gyümölcsökben található vizet. A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips.
790 Ft 620 Ft
-22%
Állati eredetű természetes alapanyag, hideg és meleg desszertek készítésére is alkalmas. Méret: 23 cm x 7,5 cm egy lap, a csomagolásban összesen 10 extra hosszú lapzselatin, a normál lapzselatinnál kb. 2 x nagyobb.
790 Ft
Nincs ünnep kandírozott citrom nélkül. A kandírozott citrom lehet önálló rágcsálnivaló vagy az ünnepi sütemények része, klasszikusan például a püspökkenyérben használhatjuk, amihez még adhatunk mogyorót, diót vagy mandulát, csokoládédarabokat, egyéb kandírozott gyümölcsöt.
1.090 Ft
Használjuk a Glükózszirup - 500gr otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb lesz.
590 Ft
Nincs ünnep kandírozott narancs- vagy citromhéj nélkül. A kandírozott narancshéj lehet önálló rágcsálnivaló vagy az ünnepi sütemények része, klasszikusan például a püspökkenyérben használhatjuk, amihez még adhatunk mogyorót, diót vagy mandulát, csokoládédarabokat, egyéb kandírozott gyümölcsöt.
550 Ft
Átlátszó hideg zselé, mellyel torta ostyákat vonhatunk be, vizes hatást kelthetünk, amennyiben horgászós, vizes, tengerpartos tortát szeretnénk készíteni.

Keresés