Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Különleges ajánlataink

990 Ft

Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.

A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.

4.690 Ft
Valódi belga csokoládéból készült fehér csokoládépasztilla. Használható cake popok bevonásához, olvasztáshoz, bonbonokhoz, süteményekbe.
350 Ft
A dekor cukor vagy más nevén a jégcukor a finomított fehér cukor egyik fajtája. A kristálycukorhoz képest nagy szemű, kemény, kevésbé átlátszó, és csak magasabb hőmérsékleten olvad, tehát sütésálló.
1.290 Ft

Gél állagú ételszínezék professzionális használatra. 

Töltőtömeg: 30 g

 

1.290 Ft

Gél állagú ételszínezék professzionális használatra. 

Töltőtömeg: 30 g

 

2.890 Ft
A szilikon formák ideálisak akár édes, akár sós receptek elkészítéséhez. Könnyű, ellenálló és praktikus. Használható gáz, elektromos vagy mikrohullámú sütőkben
2.490 Ft
Ezüst metál, vegyes mintájú szórócukor a esküvői, karácsonyi, alkalmi süteményeket, tortákat, kalácsokat, cake-pop-kat, desszerteket tehetjük vele igazán hangulatossá.
2.790 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
6.890 Ft
Callebaut Gold – belga fehér csokoládé karamellel, 30,4% kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, különlegesen krémes és lágy, tejszínes, vajas, karamellás ízzel.
2.790 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)

Keresés