Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kagyló minta készítése habzsákkal

Kagyló minta készítése habzsákkal

Most pedig megmutatjuk a torta kagyló mintával díszítésének technikáját. Szükségünk lesz ehhez az eldobható habzsákon kívül egy no. 21-es díszítőcsőre, egy standard csatolófejre (aminek segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket) és lila színű ételszínező géllel színezett vajkrémre.

1. Lépés:

A torta díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele a No. 21-es kinyomócsővet, rögzítsük a standard csatolófejjel, és töltsük félig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Tartsuk a habzsákunkat 45°-os szögben, hat óránál (habzsák helyes tartása). A kinyomócsövünket alig tartsuk el a tortánk felszínétől, és kövessünk a torta díszítése során annak a szélét, miközben a habzsákunkat erőteljesen nyomjuk, amíg megjelenik a kagyló szélessége, majd emeljük meg picit a kinyomócsövet, és hagyjuk abba a habzsák erőteljes nyomását.

2. Lépés:

Ahogy csökkentjük a habzsák nyomását, úgy húzzuk meg a kagyló végét, amit úgy zárunk le, hogy a torta felszínéhez érintjük a kinyomócső végét.

 

3. Lépés:

Ha a torta díszítésénél egy kagyló láncolat létrehozása a cél, akkor folytassuk a torta díszítését, amíg körbe nem értünk a tortánkon. A következő kagyló, mindig az előző kagyló végétől indul. Ha körbe értünk a tortánkon, fejezzük be a habzsák nyomását és ezt követően emeljük fel a kinyomócsövet a mintáról.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: habzsákos torta díszítés

Keresés