Callebaut étcsokoládé 54,5%-os - 1 kg
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Callebaut belga étcsokoládé, 54,5%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, erőteljes kakaós ízzel, vaníliás ízjegyekkel. | |
Elérhetőség: | Elfogyott |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
|
Leírás
Callebaut belga étcsokoládé, 54,5%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, erőteljes kakaós ízzel, vaníliás ízjegyekkel.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma
Termékkód: 170002
Tömeg: 1 kg
CSOKOLÁDÉS LÁVA SÜTEMÉNY RECEPT
Hozzávalók:
- 380g egész tojás
- 160g porcukor
- 250g Callebaut 811 étcsokoládé
- 100g vaj
- 100g finomliszt
Elkészítés:
- A tojást a cukorral verjük habosra.
- A 250g Callebaut 811 étcsokoládét a vajjal együtt olvasszuk fel és adjuk a tojásos keverékhez.
- Keverjük hozzá a 100 gr lisztet is, és töltsd a tésztát vajjal kikent, lisztezett formákba.
- Melegítsük elő a sütőnket 190°C-ra és összesen 8-10 perc alatt süssük készre készre.
Leírás és Paraméterek
Callebaut belga étcsokoládé, 54,5%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, erőteljes kakaós ízzel, vaníliás ízjegyekkel.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma
Termékkód: 170002
Tömeg: 1 kg
CSOKOLÁDÉS LÁVA SÜTEMÉNY RECEPT
Hozzávalók:
- 380g egész tojás
- 160g porcukor
- 250g Callebaut 811 étcsokoládé
- 100g vaj
- 100g finomliszt
Elkészítés:
- A tojást a cukorral verjük habosra.
- A 250g Callebaut 811 étcsokoládét a vajjal együtt olvasszuk fel és adjuk a tojásos keverékhez.
- Keverjük hozzá a 100 gr lisztet is, és töltsd a tésztát vajjal kikent, lisztezett formákba.
- Melegítsük elő a sütőnket 190°C-ra és összesen 8-10 perc alatt süssük készre készre.
Vélemények
Hasonló termékek
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 32 db bonbont lehet vele készíteni.
Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.